meniul zilei galati

Meniul zilei Galati

Meniul zilei Galati – catering la îndemâna oricui

Meniul zilei Galati este de câțiva ani un produs foarte cunoscut în rândul persoanelor fizice sau firmelor care aleg să comande mâncare, masa de prânz cu livrare de la restaurante-firme specializate.
Meniul zilei Galati oferit de Expert Catering reprezintă un prânz gustos și avantajos pe care-l poți servi zilnic de luni până vineri fie la tine acasă, la birou sau la restaurantul nostru. 

De aproape 10 ani luptăm ca gustul tradițional al produselor noastre să nu piară. Ne mândrim cu gurmanzii care ne apreciază produsele și folosesc serviciul de livrare dar și cei care ne trec pragul, zi de zi. Clienții noștri văd în meniul zilei oferit de noi ceva. Altceva față de fanteziile culinare cu iz de „MasterChef”. Așadar, clienții știu că Expert Catering e despre o familie mare unde se păstrează gustul autentic românesc. Familie care a rămas fidelă în toți acești ani.

Actualizat zilnic, de luni până vineri între orele 09:00 – 14:30 gătim după rețete tradiționale păstrând gustul unic, mâncare „ca acasă”. Produsul nostru, meniul zilei galati se adresează persoanelor fizice și firmelor care-și doresc un prânz echilibrat, prețul fiind de doar 18.00 lei (felul I și felul II).

Din dorința de a găti doar cu ingrediente proaspete avem disponibil zilnic 1-2 feluri de ciorbă/supă (400ml – 60g/400ml) pe zi alături de felul II compus din preparate din carne (150gr), garnitură (150gr) și salată (100gr – acolo unde este necesar).

Felul II se stabilește aleatoriu dintr-o listă de aproape 100 de variante pentru a evita repetarea acestora. Poate fi comandat separat la prețul de 13.00 lei / porție. Prețul include pâine, câte o chiflă de 60g pentru fiecare fel, tacâmuri și recipient-ambalaj de unică folosință pentru transport acolo unde se dorește livrare.

Livrare

Oferim un număr limitat de porții în fiecare zi. Recomandăm așadar comenzile să fie făcute până la cel târziu ora 12:00. Iar ca să nu o mai lungim că poate ți s-a făcut foame, meniul zilei Galati poate fi comandat online aici.

*fotografii realizate de Andrei Mantaroșie

0 comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *