Hamburger – specialitatea casei

Istoria corectă sau începuturile Hamburger-ului rămân cel puțin deocamdată un mister. Totuși, se știe că acesta a apărut la începutul secolului 18 și a fost prezentat „oficial” la un spectacol culinar în anul 1884 undeva în America. Credem noi că de atunci și până acum a trecut suficient timp pentru dezvoltarea și interpretarea rețetei sau a cărnii de Hamburg.

Asta am încercat și noi. Să preparăm un Hamburger după rețetă proprie. Am realizat o chiftea dintr-un amestec de carne tocată vită și porc, lăsată suficient la maturat. Condimentele vor rămâne cu siguranță un secret dar și o surpriză plăcută pentru papilele gustative. Varianta din 1884 nu avea aproape nimic din ce are astăzi Hamburger-ul nostru, bacon copt pe grill, cașcaval, roșii, castraveți și salată verde, toate puse cu grijă într-o chiflă unsă cu maioneză de casă.

Dar pentru ca gustul să fie mai intens, servim Hamburger-ul cu o porție generoasă de cartofi prăjiți și un sos barbeque preparat de noi.
Dacă vi s-a făcut foame, Hamburger-ul poate fi comandat pentru prețul de 15.00 lei de aici.

0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *