Expert Catering Galati

Servicii de catering cu livrare la birou sau domiciliu
 La Expert Catering, ne concentrăm pe o experiență completă!

Meniul nostru, actualizat zilnic reprezintă tot ceea ce este mai bun din întreaga noastră ofertă. Principiul nostru de a alege ingredientele cele mai proaspete și produse din carne doar în stare refrigerată în combinație cu condimente naturale și rescrierea rețetelor tradiționale în meniul nostru reprezintă bucuria și misiunea noastră zilnică.

Calitatea stă la baza tuturor deciziilor noastre iar beneficiile sunt cât se poate de clare. Expert Catering este alegerea cea mai potrivită pentru tine, pentru familie, colegi iar acest lucru ar trebui să se observe încă de la prima comanda.

Sub denumirea de Restaurant Stilexpert, „Expert Catering” a luat naștere în 2018 și preluat tot ceea ce este important. Pasiunea de a găti după rețete tradiționale doar cu ingrediente proaspete. Expert Catering reprezintă o afacere de familie cu peste 10 ani experiență în domeniul serviciilor de livrare a mâncării și catering. Totul se învârte în jurul familiei. Angajații sunt familia, clienții noștri sunt familia. Prin determinare și îndrăzneală reușim să păstrăm un standard ridicat pentru o mâncare gătită ca „acasă”.

Interesele familiei sunt comune.
Pregătim mâncarea pe loc chiar cu riscul de a te face să aștepți câteva minute în plus.

Bun venit la Expert Catering Galați!