Alergeni și intoleranțe

Conform Regulamentul (UE) Nr. 1169/ 2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 Octombrie 2011, privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, vă aducem la cunoștință că în produsele noastre pot exista alergeni. În acest caz, mai jos puteți consulta lista alergenilor alimentari:

Cereale care conțin gluten (grău, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate, crustacee și produse derivate, ouă și produse derivate, pește și produse derivate, arahide și produse derivate, soia și produse derivate, lapte și produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate, țelină și produse derivate, muștar și produse derivate, semințe de susan și produse derivate, dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin și produse derivate.

Pentru o informare completă vă rugăm să ne contactați la catering@expert-catering.ro